Korona Művek

Generál kivitelezés

Generál kivitelezés
Törökbálint-generál

A Cégünk foglalkozik Generál kivitelezéssel, a Beruházó kérésének megfelelően, a tervezéstől a kulcsra kész kivitelezésen át –a teljes ügyintézés bonyolítását is elvégezzük. A 2 évtized alatt szerzett tapasztalatainkat rendelkezésére bocsájtjuk a Megrendelőnknek. Az alvállalkozóinkkal szintén ez idő alatt számtalan munkánál volt lehetőségünk felmérni a szakterületükön végzett munkájuk és hozzáállásuk alapján a Mi értékrendünkkel azonos elhivatottságukat, ezért mind kényelmi, mind csalódás mentes építkezést tudunk biztosítani bizalmukat belénk fektető Építtetőink felé, és nem utolsó sorban a végleges(valós) bekerülési költségek sokszorosára emelkedése is elkerülhetővé tehető így.

Ne a saját kárán kelljen tanulnia! Mi tudjuk és megosztjuk Megrendelőinkkel, hogy bizonyos szakterületeknél hogyan kell elvégezni az adott munkafázisok kivitelezését (munkafolyamatok-csomópontok kialakítása, időjárási és egyéb viszonyok betartása), hogy ne legyen szükség a későbbiekben ismételten (akár többszörös költségen) bontantással, átalakítással vagy újraépítéssel szembesülniük.

„Ugyan annyi idő és energia egy munkát rosszul vagy jól elvégezni, ezért érdemes megfelelő szakértelemmel, tapasztalattal és kellő alázattal hozzáállni!”

KORONA MŰVEK KFT. SZAKTERÜLETE és HELYSZÍNE:

Magyarország egész területe, Pest Megye, Budapest, Dunakanyar-Szentendrei Sziget, Szentendre, Pomáz, Budakalász, Leányfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Visegrád

  • generál kivitelezés
  • szerkezet építés, falazás, vakolás, zsaluzás, betonozás, vasszerelés, ácsmunkák tetőszerkezetek és galériák
  • szakipar: gépészet, villanyszerelés, festés, burkolás
  • könnyűszerkezet, gipszkarton fal és mennyezet kialakítás
  • szigetelések, vízzáró -hő és hangszigetelés, Dryvit rendszerek építése
  • acélszerkezet, kerítések-kapuk, acél tartószerkezetek gyártása-horganyzása
  • út építés, térkövezés, közmű fektetés
  • Gépi földmunka, sáv- alap- árok ásás, tereprendezés, föld-sitt szállítás