Korona Művek

Társasház felújítás

Társasház felújítás-Bécsi út 291-03
Társasház felújítás

A Cégünk végez Társasház felújítást Lakóközösségek, Közösképviseletek vagy Önkormányzatok megbízásából.

Amennyiben a Tulajdonos(ok) nem rendelkeznek a felújításhoz szükséges megtakarítással, de az épület állapota miatt mégis indokolt vagy feltétlenül elkerülhetetlen a felújítás, segítünk a megfelelő megoldás felkutatásában. A hitelképessége a tulajdonosok által bírtokolt ingatlannak vagy az épület esetleges bővítési lehetősége tud megoldást nyújtani. A hitel lehetőségét Pénzintézet bevonásával tudjuk felméretni, és az általuk kínált üzleti ajánlatok felmérése után történhet meg a többségi döntés meghozatala Lakóközösségek esetében.

Az épület bővíthetősége esetén Mi végzünk egy elsődleges felmérést és egyeztetést a Tulajdonosokkal. Amennyiben a felmérés és a Helyi Építési Szabályzat alapján lehetőség nyílik bővítésre (általában szint ráépítés), az épület statikai vizsgálata után személyesen egyeztetünk az Önkormányzat Építési Osztályán dolgozó megbízottal (Építési Előadó, Főépítész). A kialakítható bővítés alapján létrejövő ingatlan értékét figyelembevéve elkészítjük a tételes költségvetést a felújításban érintett munkák alapján. Amennyiben a Lakóközösség megfelelő számban megszavazza a tetőtér értékesítését cserében az épület felújításáért, a további ügyintézést a közösség által Megbízott személlyel együttműködve lebonyolítjuk, az Alapító Okirat változásától a jogerős Építési Engedély megszerzéséig.

A felújítás teljes időtartamára biztosítja Cégünk:

  • komplett Projekt Biztosítás megkötését, minden nemű anyagi és nem anyagi kárra
  • műszaki vezetés, építési napló vezetése, átadás-átvételi események ügyintézése
  • épület és közterület megóvása, takarítása, keletkező hulladék elszállítása, higiénia biztosítása
  • a Lakók tájékoztatása a munkafolyamatokról, értékeik megóvása ázástól, sérüléstől, közmű kimaradástól

A végleges tulajdonjog bejegyzése a Cégünknek csak a Tulajdonosok által megbízott Műszaki Szakember jóváhagyása után lehetséges, amennyiben a szerződésben foglalt felújítási munka I. osztályú minőségben és hiánytalanul elvégzésre került.

„Mivel a társasház Lakóközösségének tagjai leszünk a bővítés után, törekszünk rá, hogy a kiváló munkavégzés mellett, az adott közösségbe beilleszkedve tudjunk a továbbiakban jelen lenni az épület nyújtotta javak kellemes használatában.”